Bıyık Ekimi

 Erkeklerin en büyük simgelerinden biridir, Bıyıklar. Saçlarda olduğu gibi bıyıklarda da yapılan her farklı şekil sizleri bambaşka bir adam yapar. Son dönemlerde bir bıyık bırakma furyası aldı başını gidiyor. Sizlerde sırma gibi bıyıklarınızı salarak bıyık bırakma akımına ayak uydurmak ister misiniz?

İstediğiniz bıyık modelini bırakmak sizlerin de hakkı. Sürekli traş olma sorununu da ortadan kaldırmak için dökülen bıyıklarınızın yerine yenilerini ektirerek hayatınız istediğiniz görüntüde devam edebilirsiniz.

Bayıklarınızın herhangi tıbbi nedenlerden dolayı kökünden düşüyor olabilir hiç sorun değil. Gelin merkezimize bir gözden geçirelim, sizlere ne yapılması gerektiği konusunda detaylı bilgi verelim. En hassas tedavi yöntemlerinden yerinde bahsederek. Sizlerle sohbet ederken bıyıklarınızı geri getirelim.

Bıyık ekimi diğer saç ve sakal işlemleri gibi aynı yöntemler kullanılarak büyük bir hassasiyet ve titizlikle yapılmaktadır. İşinin uzmanı plastik cerrahlar tarafından yapılan ön saha çalışmaları sonucu ense kökünden en uygun kök grefleri alınarak dökülmüş olan bölgeye Teknolojik cihazlar kullanılarak ekim işlemi gerçekleştiriliyor.

Bıyık ekimi sonucu bölgede iz kalmaması için Özellikle Fue tekniği ile bıyık ekimi uygulaması kullanılarak hiçbir sancı ve ağrıya maruz kalmadan kısa sürede eski gür ve sağlıklı bıyıklarınıza kavuşabilirsiniz.

Alanya Bıyık Ekim Fiyatı, sahip olmak istediğiniz bıyıklarınızın sıklığına göre farklılıklar göstermektedir. Buna rağmen en uygun fiyatlar ve ödeme kolaylıkları siz değerli müşterilerimizi beklemektedir.

Bıyık ekimi ile ilgili olarak fiyatlarımızı görmeden ön yargılı davranmayın. Saç ekim uygulamasında olduğu gibi kök nakli yapılmayacağından ötürü, bıyık ekimiyle ilgili çok makul fiyatlarla sırma gibi bıyıklara sahip olabilirsiniz.

Alanya Bıyık Dökülmesi konusunda çığır açan hızlı tedavi yöntemleri sayesinde yoğun talep gören bir merkez durumundadır. Sizlerde döküle bıyıklarınızın yerine çok daha sağlıklı gelenlerini ektirmek için bıyık ekme tekniklerimizden yararlanarak uygun fiyatlara bıyıklarınıza kavuşabilirsiniz.

Hiçbir zaman pişmanlık duyamayacağınız bir bıyık ekim işlemi için mutlaka merkezimizle iletişime geçerek ekim kalitemiz ve doğallıkla ilgili konularda uzman ekiplerimiz tarafından detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Sakal ekim işlemlerin de verildiği merkezimizde, sakal ve bıyıklarınızın daha sık bir oranda çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için taleplerinizi belirterek işinin ehli plastik cerrahlarımız ile ön saha çalışması içerisine girmeniz gerekmektedir.

Saka ve bıyık ekimi konusunda çeşitli tereddütler yaşıyorsanız, terettüplerinizi sonlandıracak tüm sorularınızın yanıtlarını 7/ 24 sizler için saç, sakal, kaş ve bıyık ekim hizmeti vermekte olan merkezimizden konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz