Sakal Dökülmesi Neden Olur Tedavisi Nedir?

Erkeklerde yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi de sakal kıl köklerinin kaybıdır. Sakalın dökülmesi önlenmediği takdirde büyük seyrelmelere sebep olabilmektedir. Bunun önlenmesi için de kimyasal olamayan ürünleri kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda sakal ekimi işleminden de faydalanabilirsiniz. Genetik olarak da sakal kaybı yaşıyorsanız kesinlikle sakal ekimi işlemi yaptırabilirsiniz. Bu sayede kaybettiğiniz sakal kıl kökleri yeniden cildinize eklenmektedir.

Erkeklerde sakalların bölgesel olarak toplu bir şekilde dökülmesi ve açıklık meydana gelmesi halk arasındaki tabiri ile sakal kıran hastalığı olarak da adlandırılmaktadır. Sakalın dökülmesini durdurmak için kesinlikle uzman b doktora danışmalısınız. Gerekli önlemler alınarak sakalın dökülmesi önlendikten sonra kayıp yaşanan kıl kökleri ile ilgili uygun görülen tedavi yöntemi sakal kıl kökü ekimidir.

Alanya sakal dökülmesi engelleme ve sakal ekimi firması olarak öncelikli olarak kesinlikle doktor kontrolünde sakalınızdaki meydana gelen dökülmenin sebeplerini öğrenmeli ve ilaç yöntemi ile yapılacak aşamayı atlatmanız gerekmektedir. Bu süreçten sonra sakalınızda daha fazla kıl kaybetmemek için kalıcı bir genetik tahtsızlığınız yok ise öncelikli olarak dökülmenin engellenmesi için günlük yaşantınızda ne gibi önlemler alabileceğiniz doktorunuz ile birlikte belirlenmelidir. Bizler son işlem olarak yani gerekli dökülme önlemleri alındıktan sonra artık yerine geri gelmesi mümkün olmayan sakal açıklıklarının yerine yeni kıllar ekmekteyiz. Psikolojik olarak sakalınızdaki kılları çekerek dökülmesini ve bunun için e sakalınız sağlıklı iken bile seyrelmesine de sebep oluyor olabilirsiniz. Başta da belirttiğimiz gibi öncelikli olarak bu konudaki nedenlerin ve tedavinin uygulanması için uzman bir doktor gerekmektedir. Gerekli tanılar konulduğunda doktorlar da zaten sakal ekimi işlemi yapılmasını önereceklerdir. Bu öneriden sonra uzman olan ekip arkadaşlarımız sizlere destek olmaya ve sakal ekimi hizmeti vermeye devam ediyoruz.

Herkesin cilt tipi birbirinden farklı olduğu gibi kıl kökleri ve yapıları da birbirinden farklıdır. Sürekli traş olmanız, cildinizi hiç dinlendirmemeniz bile sakalınızın yapısını olumsuz yönde etkileyebilmektedir. Strese bağlı olarak veya yeme alışkanlığınıza bağlı olarak bile kıllarınızın bölgesel olarak zayıflayarak dökülmesine sebep olabilmektedir. Doğru bir kanı ve uygun bir tedavi yöntemi ile ve sizlerin de alabileceği ufak önlemler ile sakalarınızın daha fazla dökülmesini engelleyebilirsiniz. Bunun yanında da seyrelmesini durdururken açıklık meydana gelen alanların tedavisinde de garantili ve kesin sonuçlar veren ve firmamız tarafından profesyonel ekip ve cihazlar ile uygulanan sakal ekimi ve sakal gürleştirme hizmetimizden faydalanabilirsiniz.